Cromwell European Cities Income Fund

Grupa Cromwell Property anunță lansarea fondului, cu o valoare de 2 miliarde € pentru marile orașe europene și autografe de 205 milioane €.

Grupa Cromwell Property (Cromwell), fiind un administrator de fonduri de investiții, anunță astăzi lansarea Cromwell European Cities Income Fund (CECIF) după ce vor câștiga angajamente obligatorii din partea investitorilor instituționali, inclusiv PFA Pension, precum și achiziționarea unui portofoliu de valori mobiliare, inclusiv trei imobile din Țările de Jos.  

Scopul inițial al investiției este de 2 miliarde € din active brute. CECIF este un fond deschis axat pe randamentul investițiilor de mai mult de 5%, iar rentabilitatea capitalului total investit în orașe cheie europene la nivelul de 8%, pe termen lung.

Fondul va investi în principal în sectorul comerțului cu amănuntul, sectorul de agrement, industriale, birouri și unele în domeniul proprietăților imobiliare specialistice în 29 de locații identificate de către un grup de cercetare Cromwell ca având un potențial de închiriere de creștere pe termen lung și lichiditatea puternică. Fondul va stabili, de asemenea, grup local extinse pe. Imobiliară, în scopul de a asigura cea mai bună echitate instituțională.

Luând în considerare cele trei active principale de cladiri de birouri situate în Amsterdam, Rotterdam și Haga, portofoliul de actiuni de iesire include o piata centrala din zona Rotterdam cu o suprafață de 33.400 m2 clădire din Amsterdam De Ruijterkade cu o suprafață de 8.700 m2 și clădirea Koningskade la Haga cu o suprafață de 5.700 m2. Toate clădirile sunt închiriate în leasing pe termen lung, sprijinit prin contracte puternice, cu o lungime medie de leasing de peste 9 ani.

David Kirkby, Director pe Europa, a spus: „Cromwell pentru prima dată lansează fond european major. Prima închidere CECIF ezvăluie capacitatea noastră de a se potrivi internaționale de capital pentru oportunitățile de investiții garantate de echipele noastre locale. Imobiliare, situate în 14 țări europene și 22 de birouri ".

„Acesta fiind un semnal clar al intenției noastre pentru dezvoltarea atât în termeni de fonduri în gestionarea și aria geografică a platformei noastre. Extinderea treptată, în scopul de a atrage investitori instituționali din întreaga lume, cu acces la întreaga gamă de strategii de investiții si anume de bază pana la  valoare adăugată”.

Audrey Klein, Directorul de capital pentru Europa, a spus: „ Anteriorele prime cu privire la angajamente europene comerciale legate de imobiliare făcute la bonurile de trezorerie de stat si corporative reprezintă acum un punct de intrare atractiv pentru investitorii instituționali care caută randamente pe termen lung mai mari de 8%. "

"Am analizat în detaliu 163 de orașe europene, alegând 29 dintre ele, care - după cum credem pot să genereze profituri stabile și flexibile, pe termen de lungă durată pentru investitori. Aceste orașe vor deveni viitorul centru al fondului ", a adăugat.

Platforma de gestionare a fondurilor de investiții Cromwell administrează active imobiliare în valoare de 4 miliarde € și abilități de investiții ca parte a 26 de fonduri și mandatele sale. Platforma include aproximativ 338 imobile și 3.400 chiriașilor condus numărând aproximativ 190 de persoane în 22 de echipe de birouri în 14 orașe europene.