Lodewijk Zweer a fost numit în funcția de director operațional şi de capital a lui Cromwell

Cromwell Property Group, investitorul şi administratorul imobilelor anunță numirea lui Lodewijka Zweersa în funcția recent creată de director operațional şi de capital din Europa.

Lodewijk Zweers va fi responsabil pentru alegerea orientărilor strategice de bază de dezvoltare a grupului Cromwell în domeniul atragerii capitalului european şi construirea relațiilor de afaceri cu investitori europeni. De asemenea o să administreze activitatea recentă a sucursalelor europene, de ex. de resurse umane, marketing, relații cu investitori, cercetări, tehnologia  informației și dezvoltare durabilă.

După 20 de ani în funcții de conducere precum şi ca autor a multor strategii de gestionare cu fonduri imobiliare,  investiții de tip private equity şifondator al companiilor de consultanță, Lodewijk Zweersma posedă o enormă experiență în domeniul de elaborare a unor strategii, dezvoltare a firmelor şi gestionarea capitalului.  Până a rămas consultant strategic, a deținut funcții înalte la investiții de tip private equity, de ex. de director de gestionare cu capitalul pe piețele europene la Grupa Granite Investment şi director general la Grupa ZOM Holland, cărui principali acționari au fost Grupa ABN Amro Bouwfonds Nederlandse Gemeenten şi Rabobank Vastgoed. Fiind la Grupa ZOM Holland, a creat câteva fonduri noi de investiții, a format asociații de tip joint venture cu parteneri străini şi a consolidat multe fonduri imobilare cu institu­ții şi cu persoane cu capitaluri proprii mari.

Împreună cu banca Triodos Bank a creat primul fond imobilar pentru o dezvoltare durabilă listat la bursă, la care aparține şi firma TNT cu sediul în oraşul  Hoofddorp unde nu se emite dioxid de carbon.

Lodewijk Zweers este absolventul facultății de drept a Universității din  Lejdzie; de asemenea a obținut la Universitatea din Amsterdam titlu de master în administrarea cu imobile.

Numirea lui Lodewijka Zweersana în funcția nouă a fost comentată de  Mark McLaughlin, directorul executiv al Grupei Cromwell Property din Europa, care a constatat că: „Lodewijk perfect se găseşte în problemele legate cu administrarea şi este un întreprinzător cu o experiență impresionantă. Numirea lui este în concordanță cu strategia noastră care are ca scop asigurarea actualizării valorilor noastre în viitor prin consolidarea echipei și investire în platforma noastră, procese și tehnologii noi. Se alătură de echipă la un moment important pentru dezvoltarea noastră, când crește potențialul nostru de management cu active și de atragere a unor noi investitori.”

FINAL

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Jeremy Carey, James Verstringhe, Tavistock

Tel. +44 20 7920 3150   james.verstringhe@tavistock.co.uk

Despre Cromwell Property Group

Cromwell Property Group este un investitor imobiliar şi manager care operează pe trei continente cu o bază de investiţie globală. Începând cu 31 decembrie 2017, Cromwell Property Group a investit €7,3 miliarde de euro din totalul activelor administrate în Australia, Noua Zeelandă şi Europa. Cromwell oferă o platformă globală de administrare a investiţiilor în servicii complete cu capacităţi imobiliare integrate absolut şi administrare a activelor participative.

În Europa, Cromwell administrează €4 miliarde euro din activele imobiliare şi capacitatea de investiţie din fonduri şi mandate, totalizând aproximativ 260 active şi 3,100 locatari. Forţa Cromwell constă în expertiza imobiliară locală bazată pe 200+ angajaţi în 20 birouri din 12 state europene.

www.cromwellpropertygroup.com