Mark McLaughlin este desemnat Director Executiv al Cromwell Property Group Europe

Cromwell Property Group, administratorul de investitii imobiliare la nivel global, anunta astazi desemnarea lui Mark McLaughlin ca Director Executiv al diviziei sale europene.

Budget 2017: Superannuation proposals

Mark, care si-a preluat treptat acest rol in ultimele luni, aduce cu sine o bogata experienta europeana in managementul investitiilor, el detinand anterior pozitia de Sef al departamentului european de proprietati imobiliare si de Sef al regiunii Benelux. Mark va raporta lui Paul Weightman, CEO al Cromwell Property Group si va avea intreaga raspundere executiva pentru conducerea diviziei europene.

Mark preia acest rol de la David Kirby, care s-a mutat pe pozitia de Director Executiv de Grup (Europa), responsabil cu dezvoltarea si mentinerea relatiilor stranse cu actualii clienti ai firmei, dar si cu generarea de noi oportunitati in afaceri.

Paul Weightman, CEO al Cromwell Property Group, a declarant: “Suntem incantati sa anuntam numirea lui Mark ca Director Executiv al diviziei noastre europene, in urma unei perioade de tranzitie si a noului rol al lui David in Grup. Aceste numiri subliniaza determinarea noastra de a tranforma divizia europeana intr-o plaforma de management a investitiilor leader de piata. Complexitatea si diversitatea pietei imobiliare europene o face sa devina o oportunitate de nerefuzat pentru capitalul strain care urmareste generarea de profit din real estate. Suntem entuziasti cu privire la viitor si credem ca aceste numiri adauga si mai multa putere structurii noastre europene de business.”

Mark McLaughlin, Director Executiv al Cromwell Property Group Europe, a comentat: “Sunt foarte incantat sa preiau acest rol de conducere a diviziei europene a Cromwell. Este o oportunitate fantastica de a duce mai departe activitatea diviziei, continuand strategia noastra de a creste activele aflate in management in Europa.

“Puterea grupului nostru isi are fundatia in calitatea si experienta echipelor locale de administrare a fondurilor si activelor. Capacitatea de a oferi investitorilor solutii globale pentru investitiile lor imobiliare devine din ce in ce mai importanta, cu atat mai mult cu cat activele imobiliare continua sa aiba o pondere din ce in ce mai mare in portofoliile de investitii.

David Kirkby, Director Executiv, Cromwell Property Group Europe, a comentat: “Sunt nerabdator sa ma pot dedica cimentarii relatiilor noastre cu clientii existenti sau noi, in vederea cresterii activitatii noastre in Europa.