Administrarea activelor

Filozofia Cromwell când vine vorba despre administrarea activelor este 'Chiriașul nostru, stăpânul nostru' deoarece noi credem că relațiile bune sunt baza unei afaceri puternice și sustenabile.

Obiectivul principal al echipei noastre central europene de administrare a activelor este construirea de relații pe termen lung, benefice pentru ambele părți, cu chiriașii noștri. Aceasta permite Cromwell să înțeleagă necesitățile chiriașilor noștri și să fim flexibili în satisfacerea necesităților acestora. Având aproximativ 35 de active în Europa Centrală, putem avea chiriași în numeroase locuri din România, Polonia și Republica Cehă.

Administratorii activelor întocmesc de asemenea planuri de afaceri anuale personalizate pentru toate activele și analizează continuu progresul fiecărui activ, în conformitate cu strategia noastră de investiții. Bugetele, previziunile, planurile și rapoartele de performanță sunt întocmite în mod transparent și constant pentru a ne asigura că toate activele sunt administrate în mod eficient și că maximizăm în mod eficient performanțele investițiilor prin:

  • încasarea chiriei și a taxei pe servicii;
  • rapoarte privind chirii restante, executări silite, indexarea chiriilor;
  • programe și bugete de întreținere;
  • respectarea contractelor de închiriere;
  • predarea unităților la începutul și sfârșitul închirierii;
  • raportarea informațiilor la Administrarea activelor; și
  • asigurare.

Centrul Comercial Rondo, Bydgoszcz

Centrul Comercial Rondo este un centru comercial de 31.000 de mp, compus dintr-un hypermarket și o galerie comercială cu 47 de unități, construit pe două nivele și situat în centrul celui de-al optulea oraș ca mărime din Polonia. Chiriașii săi includ Real, GO Sport, Euro RTV, Reserved, Rossmann, Cubus, Sephora și McDonalds. 

Activul face parte din Fondul de Retail Polonez al Cromwell care investește în centre comerciale și în active de hypermarket-uri din Polonia. 

Pentru a satisface cerințele mediului de retail în continuă evoluție și necesitățile clienților din Polonia, echipa de administrare a activelor din Polonia a implementat un proiect de 3,8 milioane € pentru a transforma Rondo dintr-un centru comercial de primă generație într-o destinație de retail contemporană. 

Aceasta a inclus o extindere a parcării cu 2.000 mp, în valoare de 1,2 milioane €, pentru a crea spațiu pentru unități de retail suplimentare și o reamenajare a interiorului și a fațadei pentru a îmbunătăți aspectul acestora și pentru repoziționarea activului. Mixul de chiriași a fost de asemenea îmbunătățit, prin fuzionarea unităților și aducerea de noi chiriași de bază, iar zona restaurantelor a fost reconfigurată pentru a crea un centru de adunări sociale și comerciale. 

Rezultatul reamenajării și extinderii Rondo este crearea unui centru comercial de primă clasă pentru centrul orașului Bydgoszcz, care maximizează potențialul locației de retail stabilite a activului, cu o ofertă mai mare din domeniile modă, culinar și divertisment.

Centrul Comercial Szczecin Ster, Szczecin

Centrul Comercial Szczecin Ster este un hypermarket de 34.000 mp și o galerie comercială cu 62 de unități, construit pe un nivel, situat într-o zonă rezidențială cu creștere rapidă din al șaptelea oraș ca mărime din Polonia. Chiriașii săi includ Real, Euro RTV, Rossmann, Sephora, New Yorker, Smyk, Empik și CCC. 

Activul face parte din Fondul de Retail Polonez al Cromwell care investește în centre comerciale și în active de hypermarket-uri din Polonia. 

Fiind un centru comercial de primă generație, Szczecin Ster a necesitat lucrări de modernizare și reamenajare pentru a crea un mediu comercial contemporan, mai bine echipat să deservească necesitățile tot mai mari ale clienților Szczecin. 

Echipa de administrare a activelor din Polonia a avut un obiectiv clar, acela de a transforma activul într-o experiență de retail de calitate, neegalată de nimic din vecinătatea sa. Aceasta a inclus o reamenajare a interiorului și a fațadei pentru a îmbunătăți aspectul acestora și pentru repoziționarea activului, și un mix de chiriași îmbunătățit prin fuzionarea unor unități și prin aducerea unor noi chiriași de bază. 

Szczecin Ster este acum un centru de divertisment, nu doar un centru comercial tradițional, oferind clienților mult mai multe facilități pentru a-și satisface nevoile în continuă schimbare.