Fonduri și mandate

Fondurile de angro și mandatul Cromwell sunt administrate în numele unui număr de investitori instituționali, fonduri de pensii și fonduri suverane, parteneri bancari și alți parteneri de capital terți. Cromwell deține co-investiții în multe dintre aceste fonduri.

Exemple de fonduri și mandate se pot găsi pe website-ul grupului nostru aici. În Europa Centrală, Cromwell administrează active în cadrul a patru fonduri și mandate diferite.

  • Fondul Industrial central european (CEIF) – un portofoliu de active industriale cu multipli chiriași pe piața dinamică central europeană.
  • Parteneriatul Diversificat al Cromwell în Europa Centrală – un fond lansat în anul 2014 care investește în sectoarele retail și birouri, având o valoare inițială țintă a activelor de 500 milioane €.
  • Fondul de Retail Polonez Cromwell – un fond cu capital fix care investește în centre comerciale și active de hypermarket-uri din Polonia, compus din opt active cu o suprafață de aproximativ 250.000 mp.
  • Parcul Industrial Wisniowy – patru clădiri însumând 40.214 mp de spațiu de birouri în Varșovia, care a fost achiziționat în anul 2016 în parteneriat cu Oaktree Capital Management.