Administrarea investițiilor

Abordarea Cromwell față de administrarea investițiilor este sprijinită de procesul nostru ascendent de vizualizare care definește în mod clar ceea ce noi considerăm a fi oportunitățile de investiții importante de pe piețele alese de noi.

Echipa noastră de Administrare a investițiilor urmărește cu atenție piața locală, pentru a găsi și tranzacționa oportunitățile strategice de pe piața central europeană pentru a maximiza rentabilitatea pentru investitorii noștri.

Metoda noastră structurată de investiții include studierea cu atenție a pieței locale, cercetări economice, informații privind chiriașii și analiza proprietății administrate, printr-un proces tehnic, economic, financiar, structural și legal diligent, temeinic și detaliat.

Avem o abordare proactivă față de proprietari, dezvoltatori și municipalităţile de pe piața central europeană, menținând, în același timp, relații foarte bune cu agenți naționali și locali pentru a găsi locuri unde putem “cumpăra inteligent, adăuga valoare, vinde inteligent”.

În Europa Centrală căutăm în prezent investiții imobiliare de calitate în sectoarele birouri, comerț și depozite de distribuție industriale / logistică minoră.

Pentru a afla mai multe despre criteriile noastre de investiții, contactați echipa noastră din Europa Centrală.

No results were found